Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Saturday, July 23, 2011

Order 22-07-11 Part 2


16pcs 2.5 oz choc moist cupcakes with fresh strawberry


Order ni dari Ayu juga. Request nak fresh strawberry. Nasib sekarang ni senang nak dapat strawberry sebab kat Tesco St18 tu memang ada stall jual strawberry dari cameron highland. Takde le mahal sangat.

Pagi tadi sms Ayu tanya ok tak cuppies tu. Ni Ayu reply:

"Smlm my son tgk je cupcake cklt with strawberry dia trs nak nak. so terpaksa la korbankan 1 cupcake..hihi..mmg superb marvelous!!sdp sgt..my sis soh buka lg tp xblh la sbb kang x smpt tunggu majlis..haha..red velvet x rasa lagi..mmg satisfied la rupa cntk n rasa sedap!! thank u sooo much"

Alhamdulillah korang ske. Risau bila customer tak puas hati je..huhuhu..

So, kome yg lain tak teringin ke???

0 comments:

Post a Comment

Followers