Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Thursday, August 18, 2011

Order 18-08-11



Since start bulan puasa hari macam off dari baking. Semalam baru start balik. Untuk order cheese tart. Start buat adunan tart shell tu jam 2pg bawak ke sahur bawak subuh. Lelap kejap dalam sejam then sambung balik. Tengahari baru siap 2 adunan. Lagi2 ada anak kecik ni. Kejap2 berhenti..bagi mandi la..nak nenen la macam2 le.



Order pertama dari
Huda mula janji nak jumpe di Bota. Tapi tak jadi dia minta pos kan saje. Melilau2 saya carik syarikat courier tadi. Last2 jumpe citylink. Tapi dia tak jamin sebab selalunya akan hancur kalau pos kuih2 ni. Sebab dorang mmg main campak2 je. Then salah sorang pekerja tu ckp dia ada kawan boleh tolong hantarkan. So diskas2 jadilah bayar upah RM5 je pon hantar ke Manjung. Tapi risk juga kalau barang tak sampai sebab bukan official nak ada resit2 ke ape.

Tapi saya willing take the risk. Kalau orang tu jujur barang sampai, future boleh buat bisnes ngan dia kan. Tak cuba tak tau. Harap2 sampai le ke tangan Huda esok.



Order kedua dari officemate say ni. Actually lama dah dia order. Tapi nk ckit je. Saya ckp ckit2 tak berbaloi buat. So dia kata takpe dia tunggu, kalau ada org order dia tumpang sekaki. Dah sebulan lebih baru le dapat cheese tart tu. hehehehe..

Thanks ye Huda & Vinoba.

1 comments:

Huda said...

uiii..sedapnye kak..sian akak, sorila susah2 cari kurier..if leh blk kg,tidakla susah gini kan :)

Post a Comment

Followers