Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Tuesday, September 27, 2011

Order 27-09-11


100 biji Blueberry Cheese Tart dari Intan Zaliza. Ofismate kak ipaq saya. Raya haritu Intan ada order gak. Terima Kasih ye sebab sudi order dari saya.

Actually ckit je order nya tapi siap sume jam 4pg tadi. Gara2 si Hannah kejap2 terjaga..kejap2 terjaga. Terbantut keje Mama tau. Kejap2 kena berhenti tidurkan dia balik. Banyak songeh plak tu nak Mama juga. Dengan Papa tak mahu lagi kuat nangis je ada le.

Tu le dugaan jadi home baker part time ni. Time siang kerja di ofis dapat buat malam je. Then ada anak kecil lagi. Mmg memerlukan kesabaran. Moga2 dengan kesabaran ini, Allah murahkan lagi rezeki kami sekeluarga dan moga tercapai impian Mama untuk bekerja sendiri tanpa makan gaji lagi. Amin...

1 comments:

honeymadu said...

akak,

honey tag akak join GA kat bwh tu

http://honeymaduslife.blogspot.com/2011/09/1st-ga-dari-cik-kiah-ronggeng.html

Post a Comment

Followers