Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Wednesday, September 14, 2011

Order 28-08-11_02


Lagi gambar2 order before raya haritu. Harini baru dapat transfer gambar huhuhu..

Order dari ofismate, Eric. Nak bagi pada kawan dia katanya. Dia request special punyer. Nak Choc Moist Cupcake with Choc Ganache & Vanilla Cupcake with buttercream. Set ni mmg xde dalam Menu Apash Sweet Treats. Tapi dah request by customer usaha le juga buat. Kebetulan ada lagi org yg request mix choc moist & vanilla cupcake. So, no hal la. Kalau takde tak dapat le nak buatkan.

Design camtu mmg Eric request. Nak roses, nak strawberry dan tulis ucapan raya. Akhirnya jadi le gitu. Ok le kan..huhuhu..

0 comments:

Post a Comment

Followers