Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Wednesday, September 14, 2011

Order 28-08-11_03


Second set ni order dari abg angkat saya yg order cake pops tu. Dia request 25biji cupcake choc moist + vanilla cupcakes. Deco nak concept raya. So, itu le hasil dari orang yg tak pro macam saya ni. Dah le memang saya ni jenis yang mmg tak pandai melukis...tu sebab SPM tak nak amik Pendidikan Seni...hahahaha

0 comments:

Post a Comment

Followers