Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Tuesday, September 20, 2011

Project 19-09-11



Chocolate Moist Cupake with Choc Ganache

Saya buat untuk bawa ke Majlis kecik2 jamuan raya di Kilang saya. Kilang kami ni sungguh kasihan tau. Nk buat jamuan kena kutip duit. Pekerja bukan ramai sgt. Yg menyumbang pon tak ramai la. Dan sumbangan bukan banyak mana. Manager besar pon sumbang sama taraf dgn saya camne nk dpt banyak kannn...

Dah dapat sikit kita buat le kecik je. Ada le nasi impit, kuah kacang, lemang & rendang ayam pencen & air le kan. So, saya sponsor le cupcake bagi tambah2 juadaah. Buat 4 set macam dalam gambar. Licin...

Dan makcik kantin berbesar hati sedekah 40mangkuk bihun sup. Tapi tak sumer sempat merasa. Mana taknye..yg bayarnye pekerja local je. Tapi yg datang makan termasuk foreign workers..Mana nak cukup. Order utk 40 orang datang makannya lebih kan. Dapat le makan apa yg ada.

Jeles tau tgk jamuan raya orang lain yg grand2 tu. Tak pon buat style potluck kan. Tapi suasana kerja sini lain. Mmg tak jalan le kalau minta buat potluck..huhuhu..

0 comments:

Post a Comment

Followers