Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Tuesday, September 20, 2011

Takde sape nak join giveaway ke??





Saya kan ada buat Giveaway kat blog Apash Sweet Treats. Tapi sampai skang takde sape sudi join giveaway tu. Sedih tau...Mana silapnya??

Mungkin..

  1. Syarat penyertaan terlalu banyak ke buat orang malas nak join?
  2. Hadiah tak menarik ke?
  3. Kurang promosi tentang giveaway ke??
  4. Ke sebab blog saya tak glamer???

Cuba korang bagi feedback skit. Camne nak improve??

Anyway saya dah update gambar hadiah dan buangkan syarat utk sertakan gambar..

Nak join?? boleh click link bawah

http://apashlovetobake.blogspot.com/2011/09/apash-sweet-treats-first-giveaway.html

0 comments:

Post a Comment

Followers