Subscribe Facebook Email

Monday, October 17, 2011

Keputusan ApasH Sweet Treats: First Giveaway


Tiba masanya yang ditunggu-tunggu oleh semua peserta. Korang tertunggu ke??

Maaf le buat korang tertunggu-tunggu.
Maklumlah Pn. ApasH hanya on9 time Office hour jer.

Tanpa buang masa, mari kita tengok siapa yang kena!!


Tu dia No.41 menjadi orang pertama yang bertuah. Siapakah gerangannya??

http://syahmitembam.blogspot.com/2011/09/apash-sweet-treats-first-giveaway.html

Pemenang bertuah seterusnya ialah pemegang no.62

http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2011/09/apash-sweet-treats-first-giveaway.html



Tahniah kepada pemenang. Pada yang tak menang kali ni. Cuba lain kali ye. Terima kasih sekali lagi sebab sudi join giveaway ni.



Istimewa kepada semua peserta anda akan diberi 5% diskaun jika membeli apa2 produk dari Apash Sweet Treats. Mention je URL anda, automatik anda akan dapat diskaun.


Pada pemenang sila beri nama, alamat & No. Telefon. Boleh email ke fadzh_lyiana@yahoo.com

7 comments:

Nani said...

tahniah =]
bkan rezeki nani :\
tpi dpt discount! wuhuu~

kakngah said...

tahniah pd semua yg menang...

asiah_najihah said...

tak menang...tapi dapat discount...(^_^)

zuera said...

tahniah pade yg menang~~

Mama Ishazah said...

tahniah pada yg menang..murah rezeki

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

yeay dapat discount!

Nisa Greennnpanda said...

congrats pd winners... thanks bg discount ye..

Post a Comment

Followers