Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Friday, November 4, 2011

Order 03-11-11


Red Velvet Cupcake
Cream cheese topping
25pcs


Order dari Fatimah. Kawan ofis MamaNoa kalau tak silap. MamaNoa cerita kawan2 nye dok carik RV cake area Ipoh. So, tu yg MamaNoa rekemen saya kot. Thanks ye MamaNoa.
Mulanya Fatimah nak kan cake. Saya kalau boleh tapi time weekend boleh la. Tapi dia nak cepat. Saya kata nak cepat cupcake boleh la. Cupcake ni takde leceh nak kena smoothkan icing. Sekejap bleh siap kan.

So, malam tadi jumpe kat Petronas Batu Gajah Perdana untuk hantar cupcake tu. Thanks ye Fatimah sebab sudi order dari saya.

0 comments:

Post a Comment

Followers