Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Thursday, December 8, 2011

Order 07-12-11

Kek Karamel
8"
dalam 1kg

Order yang pertama saya dpt untuk Kek Karamel ni. Rezeki bulan Muharam. Alhamdulillah. 1st customer saya ni kawan suami. Datang rumah haritu saya jamu kek ni. Punya le suka makan sampai 2 slices. Then terus order. Suka benor le tu kan.

Sebelum Maghrib semalam dia dtg ambil kek ni. Lepas Isyak je dia sms suami kata kek dah licin dan nak order sebiji lagi Jumaat ni. Waahh...terima kasih atas sokongan anda.


0 comments:

Post a Comment

Followers