Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Friday, January 20, 2012

Apash Sweet Treats Sticker

Gambar sengaja di blur kan.
hahaha
Alasan je..padahal tgkp ngn HP Cokia nak focus konon sekali blurr daa

Biar le..tapi hati Pn. Apash mmg gembira bila dah dpt sticker ni. Lama dah tempah design tag/label utk jadikan sticker. Tapi tak hantar printing pon. Lepas ni tak perlu print kat kertas A4 then letak double sided tape. hahaha..Upgrade skit le kan. Even kena keluar duit. Tak pe la..Suatu pembaharuan dalam usaha naikkan taraf 'branding' Apash Sweet Treats. (betul ke??)

TAPI, bila le nak gi SSM daftar perniagaan ni...Adoiyaii..ade je alasan tak pergi2. Bulan depan amik cuti nak gi SSM la..Bulan ni nak try buat record tak cuti tak MC...hahahaha..

Note: Sticker sy tempah di Onie Astura Favor Box

Photo credit to Onie.

0 comments:

Post a Comment

Followers