Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Tuesday, January 3, 2012

Door Gift_01

Butter cupcake 2.5oz Solo cup with fondant.
Door gift for the VIP's (Bride's side)


Close up Fondant Butter cupcake

Choc Moist Cupcake with buttercream deco for the rest of the guest.


My 1st project ever for door gift for wedding. Sebelum ni buat bubuh dalam dome casing je. Senang kerja kan. Even hanya 200nos amat mencabar tau. Yela terlalu banyak interruption bila ada 2orang anak yg masih kecil. Tapi alhamdulillah akhirnya berjaya juga. huhuhu..tapi dengan bantuan ahli keluarga lain.

Actually door gift tu adalah untuk majlis resepi perkahwinan adik lelaki saya yg berlangsung Sabtu lepas ni Dewan Taming Sari, Silveritage Ipoh.

Anyway, all photos credit to Nisa, anak kepada sepupu kami. TQ Nisa. Gambar pose cupcake tak sempat nak snap sebab busy ya amat tak sempat.

0 comments:

Post a Comment

Followers