Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Monday, January 9, 2012

Order 07-01-12




Order dari kakak sulung teman untuk Majlis naik buai anaknya Eshan. Order utk 25nos Choc Moist cuppies. Katanya setengah nak letak dalam goddie bags utk org marhaban. Lebih nak mkn sendiri. Then request nak tulis E je kat atas cuppies dan nak warna kuning. E for Eshan le kan.


Tapi macam simple bebenor. So dah alang2 ada lebih 14cuppies utk 1 adunan yg saya buat tu. Saya pon bagi le semua. Kecuali 2 biji si Qaseh dah bedal dulu.

Blurr nak buat design ape. Nak melukis tak pandai huduh jadinya. So, booties je la. Sebelah besar sebelah kecik..Tak center plak tu. huhuhu..Maafkan kekurangan teman. Kalau bunga2 tu bleh le. Takkan baby boy nak bunga2 kan. Tak sesuai ok...

0 comments:

Post a Comment

Followers