Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Tuesday, February 21, 2012

Kelas Basic Cupcakes 19-02-12


Kelas Basic Cupcakes bersama Cikgu Haz & Cikgu Santha. Seronok mengajar mereka. Harap berpuas hati dengan kelas yang dijalankan ye cikgu2. Kata mereka boleh apply kat kelas ERT kat sekolah nanti ajar murid-murid pula. hehehehe


Hasil tangan Cikgu Haz


Hasil tangan cikgu Santha

2 comments:

HAZ said...

Aiceceh..gambo kami ari tu dh masuk blog apash ker?..alamak malu nyee ekeke..hiks macam tak ecaye je tuh hasil koje tangan sendrik..tapi tengok ler sapa cikgu yg ngajo kan..cuma macam spoil jek tisu kat riben tuh..hiks itu ler udah sronok sangat sampai terlupa nak buang tisu tuh masa nak amik gambo..apa pon kami mang enjoy sangat blajo ngan CIKGU APASH..mekaseh ye tunjuk ajar mu sifu..hihi macam mentor lak!!..len kali kami mai blajaq lagi naa..

Puan ApasH said...

Haz,
mesti masuk le. Sebagai 1 journal dlm blog. Cth2 kelas yg telah dijalankan. huhuhu..tetiba dpt pangkat cikgu juga kan..hahaha

tq sebab sudi belajar ngn saya.

Post a Comment

Followers