Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Saturday, February 4, 2012

Order 04-02-12




KU LIHAT HIJAAAUUUUU.....

Chocolate Moist Cake
with buttercream
saiz 11"
3kg

Order dari Shima Hazzuwan. Shima tinggal di Selangor tapi balik kampung di Parit utk sambut birthday anaknya yg pertama. Cerita Shima dia google baker area berdekatan terjumpa le blog Apash Sweet Treats. Batu Gajah & Parit tak jauh mana. Itule namanya rezeki kan.

Thanks to shima, saya dapat experience utk buat kek besar dan berat. Lepas makeup dgn buttercream jadi 4.5kg. Phewww!! Angkat elok2 jangan terlepas...Orang baru macam saya ni biasa buat pon saiz 8" je pon.

Kek adalah choc moist. Saya buat 3 layer di antara layer sapu buttercream. Bagi tinggi kek baru cantik. Nasib baik kek utk birthday boy kalau tak konpem saya letak bunga kecik2 yg comel kat kek tu. huhuhu..Nak buat ladybug/bee takde masa. Next time kena buat in advance le then simpan. Senang nanti nak guna amik saje kan.


0 comments:

Post a Comment

Followers