Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Friday, March 9, 2012

Order 09-03-12


Choc Moist Cake
with Ganache Rose
8" 2.5kg++

Order dari Yatie untk kek hantaran pertunangan mereka. Yatie yg order. Bakal tunang nk collect cake. Cake tu hantaran dari pihak laki kpd perempuan. Untung Yatie ye, boleh pilih kek hantaran yg mana satu nak eh. hehehe..Anyway tahniah ye Yatie & Epy.


Yatie adalah customer saya yg pertama order ganache rose. Selama ni order choc moist & choc ganache biasa je. Belajar kek ni lama dah. Bulan 7 thn lepas. Pastu tak pernah le try buat balik. Sampai le Yatie order. Alhamdulillah tgn takde le keras mana. hehehe..maybe selalu buat roses ngn buttercream kan. So, sama je.

2 comments:

HAZ said...

Waahh mang santek betoi la..Buleh request kelas ni tak Cikgu Apash??Hehe siyes neh..tapi cikgu kena sabo le ngan keras-tangan haz neh nanti ekekek..

Puan ApasH said...

Boleh je request. Takde masalahnya. Kalau selalu praktis lama2 tgn tak keras dah.

Post a Comment

Followers