Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Monday, March 19, 2012

Order 17-03-12




Order dari Siti Nora untuk Birthday her two boys. Nora order Italian Rainbow Cake + edible image anak2 dia. Dan yg penting mesti ada Ben10. Of course sbb anak2 dia ske gile kat Ben10kan.

Selain cake, nora order 50nos Red Velvet Cuppies. Saya bagi Nora 3 sets x 16nos = 48nos. Lagi 2nos saya kasi free je.



Nak dijadikan cerita masa order edible image tu tersilap nk mention kat org tu design dengan Ben10. So, terpaksa le order balik. So, dah terlebih 1 EI gambar anak2 Nora. Kebetulan sy bz benor siapkan kek. Hadiah pon tak sempat nk keluar. So, alang2 terus buat cake sebagai hadiah utk anak2 Nora. Kek kecik je. Choc Moist + buttercream + EI saiz 6" dalam 1kg.



0 comments:

Post a Comment

Followers