Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Thursday, April 26, 2012

Oder 25-04-12


Rainbow Cake with Cream Cheese
8" 1.5kg++



Order dari Sobiha lagi. Tapi kali ni untuk majlis makan2 di ofis dia. Thanks ye dik..ni mesti adik yg recommend kan akak kan. Tapi ni order adhoc. Order harini nak esoknya. Nasib baik mmg free tgh takde order lain. Boleh le buat.

Asalnya Sobiha nak 5 Pavlova dgn 1 Rainbow Cake. Tapi 1 malam nk siapkan sume tu tak dpt le. Oven kecik kena bakar satu2..so time consuming. Unless ada oven besar. 

Selalunya saya buat Rainbow cake dgn Italian buttercream, kali ni dorang request nk cream cheese frosting. So, boleh je buatkan. Mmg request nk color pink. Jadi le ye.

TQ Sobiha sbb order dari akak lg.

0 comments:

Post a Comment

Followers