Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Tuesday, April 24, 2012

Order 21-04-12_02

Red Velvet Cake 
with cream cheese forsting
8" - 1.5kg


Order dari Sobiha. Sobiha dah kire mcm regular customer sbb dah 3 kali order dgn saya. Kali ni Sobiha request special skit utk someone special definitely. Dia nak kek bentuk 'LOVE' then nk tengah2 kek penuh dgn crumbs dan tepi2 nk love2 tu.Saya yang menurut perintah dan hasilnya seperti dalam gambar. Sobiha juga order kek karamel tapi takde gambar le.




0 comments:

Post a Comment

Followers