Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Monday, April 2, 2012

Order 30-03-12_01




Ini adalah projek kek kahwin 2 tingkat teman. Order dari kawan en.hubby. Alhamdulillah hasilnya memuaskan hati saya & customer. Banyak perkara yg saya pelajari semasa pembikinan ini kek. Do's & Don'ts. So, pas ni kalau ade order lg..insyaAllah kek akan lebih baik. ^____^

Kek ni customer minta hantar ke rumah Jumaat malam. Wedding dia esoknya. Sebab takde sape leh nk amik hantar hari sabtu tu before majlis mula. Masa hantar customer happy kata kena dgn tema dia. Alhamdulillah.

Tapi nak dijadikan cerita..pagi esoknya kakak pengantin call kata bunga rose yg kek bawah tu sume dah jatuh. Haaaa???Rupenye tak simpan kek dalam peti sejuk.. Krim jd lembik skit..bunga rose tu berat..so melurut jatuh ke bawah le.

Sayang nye..tapi apa boleh buat. Sy minta kek tu hantar balik rumah..saya repair apa yang boleh. Sebab masa dan suntuk. Buat yg termampu..tapi gambar lupe nk snap. Alahai..dugaan betul buat sy & pengantin.

Kenangan yg takkan sy lupekan buat selamanya. T____T

0 comments:

Post a Comment

Followers