Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Monday, April 2, 2012

Order 30-03-12_02


Order ini dari Kak Marina, kakak pengantin yg order wedding cake tadi tu. Kek Choc Moist + Buttercream +Edible Image. Untuk birthday anak nye yg pertama. Nama pon Hana lebih kurg sama ngn anak teman. ^___^

Wedding cake tadi dah satu cerita. Kek ni pon ade cerita juga. Kek ni subuh Jumaat tu cuma sempat sapu crumb coat je (1st coating). Then simpan dalam peti sejuk, teman gi keje. Balik kerja terus cargas bancuh buttercream. Nak mula deco je..KAREN TAKDE. Nasib baik cream dah siap bancuh. Kalau tak lg naya. Even baru ptg, rumah teman kalau tak berlampu mmg gelap je. Tarik meja ke pintu skit..deco le kek dalam gelap. Hahaha...Nasib baik deco nye simple je. Berjaya le buat. Cer kena buat rose ke ape..Pengsan!!


0 comments:

Post a Comment

Followers