Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Friday, May 18, 2012

New Product: BISTRO CAKE Chocolate Walnut Torte




Chocolate Walnut Torte
9"
2.5kg

Torte menurut sifu saya, adalah kek yg kandungan tepungnya adalah sedikit. ^___^
Kek chocolate walnut dilapisi dengan chocolate ganache dan Philippines White Choc Cream. 
Sedap series sedap. 

 Untuk tempahan sila contact 0195736516.



Tall & heavy cake.
^_____^

5 comments:

HAZ said...

Uisshh..Cayok la sifu ku ini!!tgk gambar pun dh rasa mcm sedap neh..haii terliuq teman nengoknye apash...kalu dekat umah haz dah pi mintak sket ni walupon lam hati malu tp mau hahaha..tu cream tu buttercream ke pash?haishh ni kena wat marathon session class neh..eheskkss..siyess dah 2 kek bistro neh nmpk begitu NYAMNYAM HOI..tunggu hok yg 2 tu lagi lak..hehe

nZaOdonut said...

Salam k.Apash.. kek ats ni RM bape yep?(include delivery)..
pehtu klo nk order & delivery ke area Ipoh boleh x?..
(dlm 7hb Jun nti) --> papehal akak confirm dlu yep :)

Puan ApasH said...

Wsalam,
Kek tu rm80 9inci 2.5kg. Delivery hanya boleh dibuat pd waktu malam je. sbb siang kami bekerja.

Puan ApasH said...

delivery ada charges ye..ikut lokasi..harap maklum

nZaOdonut said...

ok..ok..tenkiu inform k.Apash..
Insyallah sya nk order nti...coming soon..:p

Post a Comment

Followers