Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Monday, May 7, 2012

Order 05-05-12

16nos Choc Moist Cupcake
with fondant

Order dari Kak Ipar ku tersayang. Untuk anak saudara suami dia yg bertunang Sabtu lepas. Nak warna maroon. Itupon last minit bgtau temanya. So, terpaksa guna warna burgundy je sbb maroon takde. 

Jumaat tghari tu sy accident. So badan agak sengal2 sebab shock masa kena hentam belakang. 2 order last minit terpaksa kena cancel. Sbb suami suruh rehat. Cuma perlu buatkan set cuppies ni je. Bila badan dok sakit2 tu idea tak bape nk mari. So itu je la yg terhasil. huhuhu..

0 comments:

Post a Comment

Followers