Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Thursday, May 24, 2012

Order 20-05-12

 

Choc Moist Cake
with buttercream + EI
8" 2.0kg

Order dari ofismate SIL, Kak Mona. Obviously untuk birthday anak dia. Glamer tol design rumput2 dgn bunga kat tepi2 kek ni. hehehe..dah customer minta, saya buatkan je la..
Alkisah kek ni, sebelum tidur kek dah siap dibakar. Sementara nk tunggu kek sejuk saya tidur dulu. Cadang nk bangun kol 4pg makeup kan kek. 

Sebabkan esoknya takde kelas baking so agak free le. Jadinya amat malas nk bangun kol 4pg tu. Sampai le en.suami kejutkan kol 4.30pg.

Masa tgh sediakan bahan2 sume. MIL bgtau yg adik iparnya meninggal dunia di Selayang. Kelam kabut le saya siapkan order semua sebelum bergegas ke Selayang. Alhamdulillah order siap. Dan kami sempat sampai ketika jenazah sedang dimandikan di masjid.




Al-Fatihah untuk Ayah Nyah. Semoga tenang di sana.

0 comments:

Post a Comment

Followers