Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Wednesday, May 2, 2012

Order 30-04-12

Pavlova

Order dari Siti Hajjar. Order penutup bagi bulan April 2012. 

Mula2 sy yg add dia sbb tertarik dgn hasil tangan suaminya yg seorang pastry chef. Bila dah approved konpem le skodeng FB dia. Bila dah belek2 tgk friends dia terselit adik ipar ku bersama ahli2 keluarga dia. Dalam hati dah rasa sure dorang ni ada kena mengena.
Soreh..punye soreh (bak kata org Perak) rupe2nye suami Siti Hajjar adalah cousin adik iparku. Kecik sungguh dunia kan.

Kata Siti Hajjar lagi, actually suami dia boleh buat tapi tak buat2 juga. Tu pasal dia order je. Ye la kan..nama pon chef mesti lg pro dari sy yg amatur ni je. ^___^

Anyway TQ ye Hajjar.

0 comments:

Post a Comment

Followers