Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Monday, July 12, 2010

Lagi Tempahan ke SK Rapat Jaya

Blueberry & Choc Chese tart


Choc Moist Cuppies..kali ni wat kelainan skit..letak choc rise ngn Jelly..kata jual kt budak2..tapi buats skit je..


Total 3 sets supposed 4 sets tapi 1 set sudah dirembat oleh my mum..hehehehe



Anyway terima kasih pada adik2 yg terus member support pada akak..(akak kan belum auntie lagi..hahaha)

Pagi tadi sy call Along tanya boleh tak nk antar cuppies tu..Along bgtau kat kelas dia " Sape nak kek??"..kedengaran sorakan " Naaaaakkkkkk"...terharu teman.

Insyallah see you guys on 24th ni sempena CERIATON..Hot Selling Cuppies will be there...(ceh perasan)


***UPDATED

Semua habis dijual..alhamdulillah...

.....

0 comments:

Post a Comment

Followers