Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Wednesday, February 29, 2012

Kelas Personal 3 in 1 bersama Aja



Ahad 26/02/12, selain Effa ada sorang lagi student, Aja dari Sepang. Student terjauh yg pernah belajar di Apash Sweet Treats setakat ni. Aja kawan baik kakak saya. Plan asal sabtu petang Aja akan dtg belajar karamel kek & RV cupcakes. Ahad buat Basic buttercrem + Fondant tu. Tapi hal tak dpt di elakkan dorang sampai Ipoh dh malam.

So, ahad tu Aja pulun buat tiga2 kek terus. Smpai sakit tangan katanya. Takpe la Aja demi ilmu kan. Sanggup redah..hehehe..

Red Velvet Cupcakes



Fondant figurine + Buttercream deco

Smiley Bumble Bee

Last but no least, Kek Karamel pujaan hati ramai. Kata Aja mesti belajar buat kek ni. Sebab konpem laris kek ni.

2 comments:

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

salam kak........juz nak confirm hadiah ga saya akak dah pos kerk......kalu x de xpela.....info ler saya coz saya de wat entry pasalhadiah tue....tp hadiah belum sampai...plz info me more.....

Puan ApasH said...

Haritu akak dah gi post office batu gajah. Tapi dorang takde plastik poslaju tu. Barang tu akak tak pula balut ngn paper ke ape. so tak dpt pos. Nak kena gi Poslaju juga. Akak lately busy then bila pergi susah benor nk dpt parking. InsyaAllah dlm masa terdekat ni akak pos. Maaf ye. Ada hadiah nya tu. Tapi dok tersimpan gitu je.

Post a Comment

Followers