Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Saturday, February 4, 2012

Order 03-02-12_Part 3



50 nos Blueberry Cheese Tart
2 nos of Kek Karamel


Suriati juga order Blueberry Cheese Tart & Kek Karamel yg dah lama dok mengidam, akhirnya dapat juga. Terus order 2 biji kek sebab bukan selalu boleh nak hantar ke KULIM ni. Kalau duduk dekat area sini boleh le order je bila nak. Dulu Suriati ada pernah request masa my bro kahwin tapi masa tu busy benor dgn doorgift wedding tak dapat le nak buatkan kek utk dia. Maybe kek & cheese tart ni untuk makan2 kot. Wallahualam le..

Actually ada lagi 2 biji kek karamel tapi tak sempat nak snap sebab dah mengantuk sgt2 mata tak larat nak bukak dah. Lately tidur tak berapa nak cukup sehari tidur 3-4jam je. Order dari Angah saya nak bawa balik ke rumah MIL dia di Penang. Datang rumah dekat kol 12pm malam tadi. En.hubby je yang tolong bagikan kek tu. huhuhu.

0 comments:

Post a Comment

Followers