Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Saturday, March 3, 2012

Order 03-03-12



Minggu ni saya isytiharkan Minggu PAVLOVA. Sebab plg banyak dpt order pavlova dari order len. Eceh macam banyak sgt!!..Baru 3nos utk 1 layer & 1no utk 2layer. Kira kerap le juga kan. Sampai MIL pon tegur, "Berkenan benor sorang dengan 'kek' buah2 ni ye"..hehehe..

Ada cerita disebalik order ni. Minggu lepas Fatihah dah pernah order Pavlova 1 layer + cream puff. Then dia order balik nak Isnin lepas 2 layer Pavlova. Tapi, si Hannah yg demam2 tak kebah2 tu meragam skit mlm hingga ke subuh. Tak dapat le buat Pavlova tu. Nasib baik Fatihah paham. Bila haritu tak jadi, dia order balik. Sedaya upaya buat juga. Tak baik kecewakan customer lagi. Not good for business. ^___^

0 comments:

Post a Comment

Followers