Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Saturday, September 1, 2012

Kisah Cupcakes Lelong

Semalam masa cuti Merdeka saya dok sibuk menyiapkan 400biji vanilla cupcakes. Saya hanya menolong rakan bakers say di mana dia yg mendapat order 1000biji cupcakes utk wedding door gift. Kerja2 baking bermula malam di ambang kemerdekaan. Bersambung pada pagi hari merdeka. Bila tinggal lagi 2 tray cupcake untuk dibakar, sy diberitahu sudah silap tarikh wedding tu plak. Bukan 1hb naik ambil tapi pada 16hb.

Abis tu apa nak buat dgn 400biji cupcakes tu???

Sebahagiannye saya nak sedekah dan sebahagian dijual secara lelong. Alhamdulillah masih ade rezeki di situ. Terima kasih pelanggan2 tetap Apash Sweet Treats yg sudi membeli cupcake lelong.

Bak kata Kak Sarena, cupcake tetap marvelous walaupon cupcake lelong. Yela lelong bukan bermaksud qualitinye tak bagus kan. hehehe...

Urusan jual cupcake lelong dah setel. Ptg nanti insyaAllah akan hantar ke rumah anak2 yatim. Nak sedekah kat rumah org2 tua agak tak sesuai. Menda manis tak sesuai pada yg ada kencing manis kan. ^____^





Alhamdulillah terima order utk 1600 biji choc moist cupcake with choc Ganache utk 13hb ni. Kali ni saya dah konpem betul2 dgn customer dh kuar resit utk duit deposit. InsyaAllah tiada miscommunication pasal date collect. "Ya Allah, permudahkan segala urusanku utk menyiapkan tempahan ini. Amin"


0 comments:

Post a Comment

Followers