Subscribe Facebook Email

Tarikh Kosong untuk Kelas & Tempahan



Jika berminat untuk mengikuti kelas di Apash Sweet Treats boleh booking tarikh dan jenis kelas. Boleh terus hubungi saya di 0195736516.


Monday, March 19, 2012

Order 16-03-12



Repeat order dari kawan sekolah rendah dulu, Elin. Dulu dah pernah order tapi color tema lain le. Kali ni Elin order Rainbow Cake with Italian buttercream. Kek tu saiz 11'. Berat dalam 3.5kg. 2 adunan rainbow cake. Kek untuk Majlis perkahwinan kawan kat Johor. Jauh betul kek ni travel. Actually atas tu ada bunga gumpaste. Tapi sbbkan kek ni tinggi, kalau letak bunga bertambah tinggi. So, Elin kata tak perlu sy letak bunga dulu. Bagi je bunga kat dia..nanti dia letakkan.

Elin juga order 16nos choc moist cupcakes untuk letak keliling kek. Specific request nak design banner tu. So itu le hasilnya.


0 comments:

Post a Comment

Followers